SMS via tablet

sms’jes versturen via tablet

Voor de oudere mensen onder ons is het natuurlijk veel eenvoudiger om een sms te versturen via een groter scherm, alles moet nu op een mobiele telefoon gedaan worden en dat zal voor sommige mensen niet mee vallen!

Ten eerste voor de oudere mensen onder ons is de Smartphone al niet goed te begrijpen hoe het werkt en waar de sms verstuurd kan worden! Vroeger was het helemaal een probleem toen de mobieltjes van bijvoorbeeld Nokia of Samsung zo in je handpalm past.

Om een foutloze sms tekst te sturen moet je wel goede ogen en dunne vingers hebben. Veel makkelijker is het om op een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy tablet de sms te versturen dan op een kleinere mobiele telefoon. Er zijn vele soorten tablets of iPads te koop, de 1 net iets luxer als de ander en met bijvoorbeeld een eigen 3g waar vervolgens een simkaart in kan.

gratis sms sturen

Met de simkaart kun je bellen en sms’en via de 3g of tegenwoordig de 4g verbinding! Echter kan je tegenwoordig de tijd zelfs met je pc en of laptop ook smsjes sturen, ook sommige kun je kopen of uitbreiden met een 3g/4g kaart! Er zijn ook websites zoals deze gratisanoniemesms.nl waarbij het helemaal Gratis en anoniem kan, hoe mooi klinkt dat?

Sms en Whatsapp

Iedereen kent de app Whatsapp natuurlijk wel! Waar je geheel gratis berichten kunt versturen naar iedereen waar deze persoon zich ook maar bevindt. Het enigste wat je nodig bent is een werkende internetverbinding en je zonder zorgen berichten sturen. Met sms kan dit ook! Echter zijn hier wel kosten aan verbonden die betaald worden aan jouw aangesloten telefoon provider. Vaak is dit een standaard tarief voor sms sturen en zullen de meeste providers elkaar niet veel verschillen van de kosten per sms.

Wat geweldig is van sms’jes versturen op deze website is dat je het anoniem kunt doen, maar veel vooral belangrijker dat het gratis is. Dit kan met elk apparaat die wifi of internet heeft. Of je het nu doet met de Ipad, Samsung tablet of ander merk tablet, het maakt niet uit. Op deze website kan het zelfs met de pc en of laptop, dus eigenlijk elk apparaat met een werkende internetverbinding!

Nep en Treiter sms

Natuurlijk kun je veel meer dan een gewone sms sturen, wat dacht je van even een klein beetje donderjagen met een ander door een nep-sms sturen naar degene die je even in de zeik wil nemen of gewoon even een beetje jennen is natuurlijk altijd wel even lachen:)

Ook wel lachen is de treiter-sms om je wel gewaardeerde collega’s of vrienden even een hak te zetten en hoe! Bekijk de voorbeelden op de beide pagina’s van zowel nep als treiter sms en haal de perfecte grap uit die niemand verwacht en ziet aankomen! Het leukste is nog wel dat je zowel beide anoniem kan gaan versturen:)

We hebben wat voor zich spreekt ook de serieuze sms-er die alleen maar met belangrijke berichten moet gaan versturen, geen nood! Voor iedereen wat wils! Gebruik deze pagina voor het verzenden van een sms van waar je kunt zien van wie de sms afkomstig is of natuurlijk als je dat wenst anoniem!