Nep SMS: Haal grappen uit met je vrienden!

Een nep SMS sturen is een geweldige manier om een grap uit te halen. Omdat je zelf een afzender kunt kiezen zal het voor de ontvanger hoe dan ook schrikken zijn wanneer deze de sms ontvangt.

Geen inspiratie? Check deze voorbeelden voor gegarandeerd plezier 🙂

Voorbeelden van nep smsjes

Saldo Melding

Geachte klant, Er heeft een afschrijving plaatsgevonden, uw nieuwe saldo is: € -1161,98. Met vriendelijke groet, [NAAM VAN DE BANK]

UWV

Uw werkgever heeft u aangemeld I.z. de beëindiging van uw arbeidscontract. Graag komen wij met u in contact aangaande uw WW uitkering.

Krasloten

Beste speler van krasloten: Vandaag is de laatste dag om uw identiteit te verifiëren voor de uit staking van het door u gewonnen bedrag (€ 955,-). Bij voorbaat dank.

Facebook

Beste Facebook gebruiker. Inzake een strafrechtelijk onderzoek is alle data van uw Facebook account- en gebruik overgedragen aan de inlichtingendiensten. Uw toegang is tevens per direct ontzegt.

Incassobureau

Beste heer/mevrouw, wij verzoeken u voor de laatste maal uw openstaande saldo a € 4711,56 te voldoen inzake dossier #83593IB.

Escorte Miranda

Uw boeking is bevestigd. Aanstaande zaterdag zal ik om 23:30 bij het door u opgegeven adres verschijnen. Betaling kan alleen contant. Tot dan.. Kus

Bezorgdienst

Beste heer/mevrouw. De bezorgdienst staat met uw nieuwe wasmachine voor een helaas gesloten deur. Maak een nieuwe bezorgafspraak voor order CB4376-11. Kosten: 45 euro.

Politie

Goedendag. Er is aangifte tegen u gedaan. Neem a.u.b. contact op met de politie. Uw dossiernummer is #PO8765PO. Dank u wel.

De Buurman

He buurman, kun je mij ff een wc rol brengen? De voordeur staat op een kier, ik zit op de wc. Bedankt en tot zo!